Våre baser

Aktivitetsskolen Ekeberg er delt inn i 3 baser, hvor 3 og 4 trinn deler base. Vi er en stor aktivitetsskole med 350 barn og ca. 30 voksne. Vi har 4 flinke baseledere som alle er svært opptatt av å gjøre oppholdet på AKS lærerikt, moro og trygt.

Ved å ha et fast bredt tilbud av aktiviteter ønsker vi å stimulere elevenes læring både faglig og sosialt. Vi samarbeider med ulike organisasjoner for å hele tiden utvikle oss og tilfredsstille elevenes ulike behov. Ekeberg rideskole og husdyrpark og Oslo musikk og- kulturskole er noen av aktørene vi samarbeider med.

I tillegg tilbyr vi bibliotek med bibliotekar, nysgjerrigper hvor elevene får være med på naturfageksperimenter, skolekjøkken, allidrett i flerbrukshallen, animasjonskurs på ipader og et stillerom, som innbyr til lesing og lekser. Vi har Oslos største skolegård som kan benyttes i en uendelig variasjon av aktiviteter og lek.