Magi på Ekeberg

eli

Mandag var alle lærere kledd ut som kjente barnebokfigurer. Elevene fikk blant annet oppleve Nanny McPhee, Klatremus, Mikkel Rev, Willy/Wilma, Karlson på taket, Skybert, Ronja Røverdatter, B-gjengen, Doktor Proktor.

-Ut av boka-uka har vi satset på i mange år og den betyr veldig mye for både elever og lærere på Ekeberg. Jeg er stolt av hva alle lærerne på skolen får til. Det er så mye kreativitet, glede og kunnskap, skryter rektor Bente Alfheim.

Elevenes faste timeplan har blitt løst opp- og hvert trinn jobber med ulike oppgaver. Det er alt fra smådukker, film, animasjon og mye annet gøy. Mandag 23.april, som for øvrig er verdens bokdag, skal alle trinnene få vise frem hva det de har laget denne uka.

-Det er så gøy å se hvor mye elevene koser seg. Jeg gleder meg veldig til resten av uka, sier Merete Hovland.