Rutiner og regler

Nye vester aks

Vester. Nytt!

Basene har ulike vester med fargesirkler på ryggen. I tillegg har de navnskilt, som de går rundt med, slik at du som foresatt enkel skal kunne se hvilken base de jobber på og hva de heter.

Hver base har sin farge, som er malt bak på vestene. Her skal det også stå hvilken base de tilhører feks rød sirkel og base 3.

Fargekoder:

Base 1 er gul

Base 2 er grønn

Base 3 er rød

Base 4 er blå

Obs!

Nå i oppstarten i uke 32 og 33 vil de på base 1 også ha et skilt med bilde av en figur fra Hundremeterskogen feks Tussi sånn at du som elev og foresatt kan vite hvilken gruppe, og hvilken voksen du kan henvende deg til disse ukene. Dette er for å skape trygghet nå i oppstarten. Dette vil automatisk forsvinne når skolen starter og barne er inndelt i klasser.

Krysseliste

Base 2, 3 og 4 har inn- og utkryss i H-bygget.

1. trinn har frem til høstferien egen kryssebok i I- bygget. Det skal bli merket tydelig med skilt.

Hjemsending

For at hjemsending skal foregå mest mulig trygt og riktig, minner vi om følgende:

• Alle beskjeder skal sendes pr. epost eller sms til baseleder innen kl. 12.30! Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta imot mange henvendelser etter gitt klokkeslett grunnet aktiviteter og andre gjøremål med barna.

• Vi ber også om at dere ikke sender sms eller ringer til basene med dagens beskjeder dersom det ikke er helt nødvendig, unntak eks. kø. forsinkelser, sykdom o.l.

• Vi vil at avtaler om å ha med andre barn hjem gjøres på forhånd. Det vi si at elevene ikke kan ringe hjem eller avtale samme dag. Her må et samtykke fra barnas foresatte foreligge.

• Vi håper på forståelse for disse reglene, slik at hjemsending kan foregå på en trygg måte for dere foresatte og elever.

Innesko eller tøfler

Vi ønsker at barna har innesko/tøfler, som er navnet. Vi skal gjøre vårt for å minne de på å bruke tøfler/innesko når de er på AKS, men supert om dere også kan bidra ved å ta en prat om dette hjemme.